Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός  
Παναγιώτης Καράμπελας
Υποψήφιος Βουλευτής
Α' Θεσσαλονίκης
Share/Bookmark
 
«Τα ‘ΟΧΙ’ τότε και τώρα»
Χαιρετισμός εκδήλωσης Ν.Μηχανιώνας
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, φίλοι και φίλες,

Χαιρετίζω την αξιέπαινη προσπάθεια της ΝΕ.Ο.Σ Ν.Μηχανιώνα για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Το μήνυμα είναι για άλλη μια φορά ξεκάθαρο: όσο κι αν θέλουν κάποιοι να ξεχάσουμε, όσο κι αν βολεύει κάποιους να μας στείλουν να βουλιάξουμε ακόμα πιο βαθιά σε καναπέδες και στην απάθεια, υπάρχει ακόμα εκείνη η μερίδα των Νέων αυτής της χώρας που δεν ξεχνά, δεν ‘τσιμπάει’ αλλά αντιστέκεται με όλη της την δύναμη! Τα «ΌΧΙ» στις Σειρήνες της εποχής μας σπανίζουν και όποτε δίδονται πρέπει να τιμώνται αναλόγως. Και όπως οι απλοί άνθρωποι που στα βουνά της Βορείου Ηπείρου και στη Γραμμή Μεταξά αντιμετώπισαν ανυπέρβλητες προκλήσεις και δυσκολίες, έτσι κι εμείς καλούμεθα να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές προκλήσεις και κινδύνους για την χώρα μας, πάντα έτοιμοι να φανούμε αντάξιοι τους!

Απευθυνόμενος σε κάθε Νέο έχω να πω: κρατήστε μακριά ότι μας διχάζει και κοντά σας ότι μας ενώνει! Πολεμήστε καθημερινά απ’ όπου κι αν βρίσκεστε για την προστασία αλλά και προβολή και ανάδειξη των Ιδανικών μας.

Στους μεγαλύτερους, σας καλώ να μας αφήσετε να δημιουργήσουμε, να αναπτύξουμε την φαντασία μας και να δώσουμε την ανόθευτη απάντησή μας στη Νέα Τάξη και τους πρόθυμους πεμπτοφαλαγγίτες της, που ‘διεκδικούν’ την αξιοπρέπειά μας!


Με τιμή και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Καράμπελας
Επίτιμος πρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ.
Πολιτευτής Α’ Θεσ/νίκης
Κατεβάστε το κείμενο
σε μορφή PDF
Παναγιώτης Α. Καράμπελας © 2017