Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός  
Παναγιώτης Καράμπελας
Υποψήφιος Βουλευτής
Α' Θεσσαλονίκης
Share/Bookmark
 
Τί είναι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός ΕΙΝΑΙ:
  • Είναι ένα απόλυτα δημοκρατικό κόμμα, που προτάσσει τη διασφάλιση της λαϊκής κυριαρχίας όπως αυτή διασφαλίζεται από το άρθρο 1 του Συντάγματος, που πρεσβεύει την ευνομία και την ισονομία, που λειτουργεί θεσμικά με αιρετά όργανα και που απευθύνεται σε συνειδητούς πολίτες που δεν ανέχονται την κοροϊδία του να αποφασίζουν άλλοι γι' αυτούς.
  • Είναι ένα «ορθόδοξα» λαϊκό κόμμα, που χωρίς να γίνεται λαϊκιστικό προτάσσει τα συμφέροντα και την προστασία των μη-προνομιούχων Ελλήνων και στηρίζει τόσο τις ατομικές ελευθερίες όσο και τα δικαιώματα στην ασφάλεια, στην πρόοδο και στην ευημερία όλων όσων ζουν νόμιμα στην Ελλάδα, χωρίς καμία διάκριση.
  • Είναι ένα ανθρωποκεντρικό κόμμα, που ενθαρρύνει την εργατικότητα, την εφευρετικότητα, τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των Ελλήνων πολιτών, ενώ παράλληλα υποστηρίζει τον σεβασμό των δικαιωμάτων των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων και τη διασφάλιση των εργαζομένων.
  • Είναι ένα εκσυγχρονιστικό κόμμα, με την ουσιαστική έννοια του όρου, που καταδικάζει όλα τα φαινόμενα που χαρακτηρίζουν τις χρεοκοπημένες κοινωνίες, όπως η διαπλοκή και η διαφθορά, η αναξιοκρατία και ο νεποτισμός, η ανεργία και η παραοικονομία, η ανασφάλεια και η εγκληματικότητα, κ.α.
  • Είναι ένα ελληνοκεντρικό κόμμα, τόσο γιατί εστιάζεται στα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της χώρας και του λαού μας, όσο και γιατί η πολιτική του διαπνέεται από το Ελληνικό πνεύμα, τις Ελληνικές αξίες και την Ελληνική κουλτούρα.
Παναγιώτης Α. Καράμπελας © 2017