Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός  
Παναγιώτης Καράμπελας
Υποψήφιος Βουλευτής
Α' Θεσσαλονίκης
Share/Bookmark
 
Το Όραμά μας για την Ελλάδα
Οραματιζόμαστε εμείς να χαρούμε για κάποια χρόνια και τα παιδιά μας να ζήσουν τη ζωή τους σε μια Ελλάδα διαφορετική, σε μια Ελλάδα καλύτερη.

Σε μια Ελλάδα που θα βρίσκεται στην πνευματική, την οικονομική, την κοινωνική και την πολιτική πρωτοπορία της Ευρώπης και του κόσμου.

Σε μια Ελλάδα που θα ζεις με ασφάλεια και ηρεμία.

Σε μια Ελλάδα που τα βασικά βιοτικά προβλήματα των πολιτών της θα έχουν λυθεί και που δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που ζουν σε μεγάλη φτώχεια.

Σε μια Ελλάδα που ο σεβασμός της κάθε πτυχής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας θα είναι ο κοινός κανόνας.

Σε μια Ελλάδα περισσότερο σύγχρονη, απαλλαγμένη από τις επιρροές και τις εξαρτήσεις της σημερινής, οικονομικής και κομματικής, ολιγαρχίας της χώρας μας.

Σε μια Ελλάδα που η πολιτική της ηγεσία θα είναι ταγμένη στην υπηρεσία του λαού και στη δημιουργία μιας πραγματικότητας που θα προωθεί και θα εξυπηρετεί τα πολιτικά, τα οικονομικά, τα κοινωνικά και τα πολιτιστικά συμφέροντα της χώρας.

Σε μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη και ισχυρή, που δεν θα κινδυνεύει η εδαφική της ακεραιότητα.

Σε μια Ελλάδα με κοινωνική δικαιοσύνη και ξεκάθαρους κανόνες σε όλες τις πλευρές της οικονομικής και κοινωνικής ζωής, που θα επιτρέπει στον κάθε Έλληνα να απολαμβάνει τα προϊόντα του μόχθου του.

Σε μια Ελλάδα που θα έχει καταπολεμηθεί η εισοδηματική ανισότητα, που θα φροντίζει την καλλιέργεια της σκέψης και που όλοι οι κάτοικοι της θα μετέχουν στην πραγματική Ελληνική παιδεία.

Σε μια Ελλάδα που η εργασία και η κατοικία όλων των πολιτών της θα είναι εξασφαλισμένη.

Σε μια Ελλάδα που θα στηρίζει ουσιαστικά την μητρότητα, τα παιδιά και την τρίτη ηλικία, που θα προστατεύει πραγματικά τον θεσμό της οικογένειας και θα έχει όλες τις αναγκαίες δομές για την εξασφάλιση του ότι θα υπάρχουν Έλληνες στο βάθος του χρόνου.

Σε μια Ελλάδα που θα χαίρεσαι να ζεις σε αυτήν.

Σε μια Ελλάδα που θα σε κάνει να είσαι περήφανος όχι μόνο για την καταγωγή σου αλλά και για τη χώρα σου.
Παναγιώτης Α. Καράμπελας © 2017