Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός  
Παναγιώτης Καράμπελας
Υποψήφιος Βουλευτής
Α' Θεσσαλονίκης
Share/Bookmark
 
Ανοιχτή επιστολή στη ΝΕ.Ο.Σ. 28/12/2007
Καθώς η περίοδος της ενασχόλησής μου με την Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού από την πρώτη γραμμή ως πρόεδρός της έφτασε στο τέλος της, νοιώθω την ανάγκη τώρα που τα συναισθήματα ξεκαθαρίζουν να πω κάποια πράγματα.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που βρήκα στη ΝΕ.Ο.Σ για τον ενθουσιασμό τους και την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλη την πορεία μας. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα. Δεν θα είχε νόημα, άλλωστε… Ούτε νομίζω πως χρειάζεται να πω ότι θα είμαι δίπλα τους αν με χρειαστούν. Αν δεν το ξέρουν απέτυχα.

Η νεολαία μας πρέπει να μάθει να στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις .

Η ΝΕ.Ο.Σ είναι εκείνο το κομμάτι της νεολαίας που δουλεύοντας εξωσυστημικά και μακριά από την προστασία που αυτό του προσφέρει, μένει μακριά από την διαπλοκή, διακινδυνεύει να χαρακτηριστεί και να θυσιάσει το μέλλον της, για το Μεγαλύτερο κοινό καλό, γνωρίζοντας ότι αν δεν ριψοκινδυνεύσεις τα πάντα δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα.

Ήταν τιμή μου, λοιπόν, να ηγηθώ αυτών των νέων που γνωρίζουν την πολιτική όχι με σκοπό το συμφέρον, αλλά τον Πατριωτισμό.

Ήταν τιμή μου να ηγηθώ των νέων αυτών που κινούμενοι με αλτρουισμό άφησαν τις διακοπές τους για να πάνε οργανωμένα να σβήσουν τις φωτιές του καλοκαιριού και να πάνε μετά να μοιράσουν την βοήθεια του κόμματος.

Ήταν τιμή μου να ηγηθώ εκείνων των ανθρώπων που κατανόησαν επιτέλους ότι το ‘μαζί’ είναι καλύτερο από το ‘χώρια’.

Ήταν τιμή μου να ηγηθώ της ΝΕ.Ο.Σ.


Παναγιώτης Α. Καράμπελας
Επίτιμος πρόεδρος ΝΕ.Ο.Σ.


http://www.e-grammes.gr/article.php?id=2979
Κατεβάστε το κείμενο
σε μορφή PDF
Παναγιώτης Α. Καράμπελας © 2017